TestŐr Játék 60 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Nyár 2 részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Hol fordulnak elő hangyák leginkább a lakásban?

 

A: a vizes helységekben

                                                       

 

Nyerteseink: Szalai Miklósné, Veszkény

                   Varga Mónika, Törökbálint

 

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Az öt elemen alapuló táplálkozásGyógyító menü fából, fűből, tűzből...Ha nem az ételek kalóriájára, hanem energiájára figyelünk, változatosan étkezhetünk – és súlyunk sem lesz az ellenségünk. Ahogy a világegyetemet, úgy szervezetünket is az öt alapelem alkotja, irányítja. Amikor a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz elem egyensúlyban van, testileg és lelkileg is egészségesek vagyunk. Ennek elérésében segít az öt elem tana szerinti táplálkozás.
Miből vegyünk biot? Bevásárló-lista tudatos fogyasztóknak Ha minden élelmiszerből csakis bio-termelésűt teszünk a bevásárlókosárba, a számla sem lesz alacsony. De van mód arra, hogy ésszerűen és takarékosan válasszunk, mégis egészségesen táplálkozzunk.
Gyors gombás csirkemellTestŐr - Gyors gombás csirkemell
Privát praktikákSzínész, zenész, modell, szakács, sportoló. Mindenkit ledönthet a lábáról az influenza, de nem biztos, hogy hasonló problémát hasonlóképpen kezelnek. Ismert emberek osztották meg velünk gyógyulási praktikáikat.
Minden nő lehet szépA szépségápolás egyik ikonja, a 2004 áprilisában elhunyt Estée Lauder örökre megváltoztatta a kozmetikai ipar működését. Ma nők millió gondolnak hálás szívvel a magyar származású kreátorra. 
Kollagén és hyaluronsav, a feszes bőr titka? Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. E jelentős vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. A napsugárzás, a légszennyezés és az öregedési folyamatok nemtől függetlenül lassítják a kollagén termelést, melynek első jelei a bőr öregedése és megfakulása, a mimikai ráncok megjelenése a csontok mozgását lehetővé tévő porcszerkezet elvékonyodása. A kollagén szájon át történő adása csökkentheti az életkorral járó mimikai ráncok mélységét, fokozhatja a bőr foly

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/