Medvehagyma-krémleves

Medvehagyma-krémleves

Medvehagyma-krémleves 

 

1 nagy csokor medvehagyma

1 kisebb fej vöröshagyma

1-2 gerezd fokhagyma

20 dkg zellergumó

2 dl kókusztej

só, bors, szerecsendió

1 l zöldségalaplé

 

 

A hagymát vágjuk apróra, kevés zsiradékon süssük üvegesre, majd adjuk hozzá a felkockázott zellergumót, és pároljuk puhára. Öntsük fel vízzel, sózzuk-borsozzuk meg, reszeljük bele a szerecsendiót, és hagyjuk felforrni. Tegyük bele a medvehagymát, és főzzük további 10 percig. Robotgéppel pépesítsük, majd adjuk hozzá a kókusztejet és az áttört fokhagymát.

 

< Vissza a cikkekhez Megosztás a facebookon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/