TestŐr Játék 23

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

Melyik egészséges táplálék fajta tetszett a legjobban Cserháti Tamara szépségkirálynőnek a műsorből? 

a.)    zöld turmixok

b.)    párolt zöltségek

  

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, szeptember 28-én.

Szombaton a FEM3-on, október 4-én.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, szeptember 29-től - október 3-ig.

 

A helyes megfejtők között két főre szóló wellness belépőt sorsolunk ki, a Global Sport és Wellness Hotel felajánlásával.

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2014. október 2.

Korábbi cikkeink

Hová kerüljön a veszélyes hulladék?Nem kell a lomtalanításra várni, hogy a nemkívánatos bútoroktól, hűtőtől, kiégett fénycsőtől és haszontalan társaiktól megszabaduljunk.
Vegyszermentes mindennapokNincs olyan életterületünk, ahol ne használnánk töméntelen mennyiségű vegyszert – feleslegesen. Egy kertben vagy éppen a rovarok elleni hadjáratban rengeteg olyan természetes anyag lehet a segítségünkre, amellyel ugyanazt a hatást érjük el, mint a kemikáliákkal, csak sokkal kíméletesebben. Összeállításunkban olyan módszereket mutatunk be, amelyekkel házon belül és kívül is környezettudatosak lehetünk.
A szerelem elfújja a polleneketAmikor egy pollenallergiás ember szerelmes lesz, ne csodálkozzon azon, ha megszűnnek addigi tünetei. Az euforikus állapot lelkileg és testileg is védelmet nyújthat az allergiás reakciókkal szemben. Nézzük, hogyan!
Férfiszépség női szemmelA jövő, de már a jelen kozmetikai cégeinek is ugyanolyan célcsoport a férfi, mint a nő. 
Így fogytak nagymamáink! - Zsírégető örökségünkUgye nehéz elképzelni a törékeny nagyiról, hogy hajdan ő is fogyókúrázott, és különféle módszerekkel próbálta megőrizni vagy visszanyerni karcsúságát? Márpedig több olyan praktikát érdemes megtanulni tőle, ami örökérvényű, hatékony és természetes.
Álmodozás, amely vonzóvá tesz - Képzelődéssel is növelhető a csábos hatósugárLétezik, hogy valaki egy karosszékben pihengetve, ellazultan álmodozik önnön növekvő csáberejéről, aztán a fotelből már egy szexis csodanő kel ki? Ha nem is hipp-hopp, mint a mesékben, de a dolog nem lehetetlen! A módszer neve, amivel többek között az érzékiség és az önbizalom is növelhető: Agykontroll.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/