Újhagymás-aszalt paradicsomos muffin

 

Újhagymás-aszalt paradicsomos muffin

hozzávalók / kb. 12 darabhoz    újhagymás-aszalt paradicsomos muffin

 

 

elkészítés

  1. A kétféle lisztet összekeverjük a sütőporral, szódabikarbónával, sóval és az apróra vágott újhagymával (a zöldjét is beleaprítjuk!) és szárított paradicsommal.
  2. A tojásokat kicsit felverjük és a lisztes keverékhez adjuk.
    Hozzáadjuk a joghurtot és az olajat és gyors mozdulatokkal összekeverjük.
  3. A muffin formába formapapírt teszünk és ebbe kanalazzuk a tésztát.
  4. Előmelegített sütőben, 200 C-on kb. 15 perc alatt aranyszínűre sütjük.
    Tálalás előtt hagyjuk kicsit kihűlni.

 

Szűcs Zsuzsanna

dietetikus

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/