Modern társkereső - Romantikával és kalandokkal fűszerezve

A mai nők és férfiak egyik legnagyobb problémája a párkeresés. Hogy megkönnyítsük az egyedülállók helyzetét, górcső alá vettük az egyes társkeresési csatornákat, és feltérképeztük a legújabb lehetőségeket. 

Nem vagyunk egyedül

A legnépszerűbb hazai online társkeresőknek több millió tagja van, ahol a többség valóban komoly kapcsolatra vágyik. A portálok az ízlésesség megőrzése érdekében moderálják az adatlapokat, és személyre szabott ajánlatokkal (pl. egész alakos és portréfotók, VIP megjelenés, extra tipp a keresési igényeinknek) ajándék kreditekkel, sokféle kapcsolatfelvételi móddal (csók/virágküldés, sms-értesítő, képeslap), vagy kiemelt megjelenésekkel segítik az egyedülállókat. Ha szeretnénk sokszorosára növelni esélyeinket, célszerű több oldalon regisztrálnunk és előzetesen tájékozódnunk arról, hogy a kiválasztott portálnak hány tagja van, ki a célcsoport.

A speciális társkereső oldalak egy-egy közösségre, csoportra specializálódtak vagy különleges szolgáltatásokat nyújtanak. Igényeinkhez, elképzeléseinkhez mérten válogathatunk közöttünk, akár motoros, művész, játékőrült, sportkedvelő vagy kutyabarát férfit keresünk. Ha lazább ismerkedésre vágyunk, keressünk olyan portálokat, amelyek erősek a fórum, illetve a chat funkciókban. Ezeken akár video szobákat is létrehozhatunk, ahol webkamerán keresztül megnézhetjük a kiszemeltet, mielőtt találkoznánk vele.

 

Tipp

A külső benyomás nagyon fontos, ám egy előnytelen vagy provokatív fotóval könnyen negatív tartalmú üzenetet küldhetünk magunkról. Ha figyelemfelkeltő, mégis érzéki megoldást szeretnénk, válasszunk helyszínül szabadtéri terepet és kerüljük a szexuális töltettel rendelkező képeket, hisz ezeknek a nagy nyilvánosság előtt nincs helye.

Amikor valakitől levelet kapunk, válaszoljunk mindig őszintén, ám soha ne tárulkozzunk ki teljesen egy idegennek. Rossz stratégia, ha anyagi helyzetünkre, aktuális problémáinkra vagy szexuális vágyainkra teszünk egyértelmű utalást, ám ha bókokkal, dicséretekkel vagy akár egy virtuális csókkal indítunk, nőiesen és természetesen hívhatjuk fel magunkra a kiszemelt férfi figyelmét.

 Modern társkereső - Romantikával és kalandokkal fűszerezve

Ha külföldi társra vágyunk

A világhálón böngészve akár globálisan, akár országonkénti lebontásban csemegézhetünk a társkeresők között, és találhatunk olyan szájtokat, ahol komoly személyiség- és intelligenciatesztet kell kitöltenünk. Csatlakozhatunk a világ fitnesz rajongóihoz, kutyatulajdonosaihoz vagy az egyedülálló szülők klubjához, ám ezekre az oldalakra csak akkor regisztráljunk, ha jól beszélünk angolul és mindig tájékozódjunk a tagsági díjakról, amelyek jóval drágábbak, mint a hazai oldalakon.

Tipp

Ha külföldi férfira vágyunk, tartsuk mindig szem előtt, hogy az ismerkedési szokások kultúránként meglehetősen eltérőek. Az északi emberekre jellemző a fegyelmezettség és a higgadtság, míg ha olaszokkal, görögökkel vagy spanyolokkal randizunk, ne lepődjünk meg azon, ha túl rámenősek. Nem árt résen lennünk az arab férfiakkal sem, akik remekül értenek az udvarláshoz, ám sokkal nehezebb velük megértetni, ha nem akarjuk folytatni, s így nem könnyű őket leszerelni.

 

Űzzük professzionálisan

Az ár és a profil alaposan megválogatja az ügyfélkört, így ha komolyabb vizekre eveznénk, forduljunk a társkeresők irodákhoz. A nagyobb múlttal rendelkezők kiemelten foglalkoznak elképzeléseinkkel, programokat szerveznek, de kérhetünk személyiségtesztet is, így pontosabb képet kaphatunk önmagunkról és arról, milyen partner illik hozzánk. Bár az irodák díjszabása egészen magas összegekig terjedhet, cserébe jóval nívósabb szolgáltatásokat kínálnak, mint az egyes virtuális oldalak.

  

Válogatás a választáshoz

Pszichológia a pártalálásban

Az ön- és emberismereti játékokon alapuló ismerkedési forma kortól, nemtől függetlenül is egyre népszerűbb. A Playful Randin az ismerkedés játékos feladatok segítségével zajlik. Nyolc lány és nyolc fiú találkozik egy hangulatos kávézóban, és a csoportvezetők irányításával a játékok végére kiderül, kik azok, akik összepasszolnak.

 

Nyissunk ki új zárakat!

A Lakat-Party elsősorban 23-37 év közötti nőknek és 25-45 év közötti férfiaknak szól. A bulikat általában szórakozóhelyekre szervezik, ahová kb. 100-150 ember érkezik. A regisztrációt követően a nők lakatot, a fiúk kulcsot kapnak, az egész estés keresgélés célja, hogy mindenki megtalálja a hozzá illő kulcsot, illetve lakatot. Ha valaki megtetszik a tömegből, az asztalokon lévő névjegykártyákra felírhatjuk a nevünket, majd ügyesen a kezébe csúsztathatjuk annak reményében, hogy felhív. A Lakat-Party előnye, hogy legalább hét, a korosztályunknak megfelelő ismeretséget garantál, ám számos vetélytárssal kell rivalizálnunk.

 

Ne bízzuk a véletlenre!

Az egyik legnépszerűbb ismerkedési forma a Rapid Randi, különösen a húszas-harmincas fiatalok körében. Minimum hét nő és ugyanennyi férfi találkozik egy hangulatos kávézóban, a diszkréció kedvéért mindenki a becenéven vesz részt az eseményen. Az ismerkedés elején az első beszélgetőpartnerrel hét percig cseveghetünk. A csengőszót követően az előre kiosztott szimpátialapon válaszolnunk kell arra, hogy szeretnénk-e az illetővel folytatni a beszélgetést. Ezután a férfiak átülnek a következő nő asztalához, és kezdetét veszi az újabb hétperces randi, egészen a hetedik találkozóig. A találkozó végén a szimpátialap eredményeit összesítik, majd kölcsönös találat esetén értesítést kapunk annak az elérhetőségéről, akivel szívesen találkoznánk.

Modern társkereső - Romantikával és kalandokkal fűszerezve Ismerkedjünk sötétben!

Első olvasásra talán furcsának tűnhet, ám egyre népszerűbbek a mozirandik, ahol játékostársainkkal együtt egy angol nyelvű filmet tekinthetünk meg. Ezt követően a nyelvtanár csoportokra oszt minket, majd a filmmel kapcsolatos játékos feladványokat ad fel, ügyelve arra, hogy legalább egyszer mindenki dolgozhasson egy csoportban. A program közös koccintással zárul, és ha szerencsénk van, a fények kigyúlásával a szerelem is ránk találhat.

 

Táncoljunk a szerelemért!

Ha igazán színvonalas, ám intim ismerkedési lehetőséget keresnénk, tökéletes választás a zenés-táncos est. A program során lehetőségünk nyílik arra, hogy mindenkivel táncolhassunk, valamint a meghívott szakemberek előadásait is meghallgathatjuk, így a különféle témák felvetése kapcsán jobban megismerhetjük egymás nézeteit. Kölcsönös szimpátia esetén a szervezők utólag értesítenek bennünket, így biztosak lehetünk abban, hogy vonzalmunk viszonzásra talált.

 

Főzzünk egy jó pasit!

Ha szeretünk enni-inni és az ízletes fogások mellett szívesen ismerkednénk, irány a családias hangulatú Főző Randi, ahol 20-30 amatőr, a konyhatündér és a séf együtt kavar. Érkezés után elfogyaszthatjuk a ráhangoló italt, majd csoportokban alkothatjuk meg a különféle fogásokat, mindig másokkal. 4-6 fogás után következik az eredmények megkóstolása, és kb. 3 órányi konyha-házibuli, majd másnap elküldhetjük azoknak a személyes üzenetünket, akiket a lábas körül szimpatikusnak találtunk. A Főző Randi előnye, hogy oldott és kötetlen hangulatban mustrálhatjuk kuktatársainkat, ám a részvételi díj kissé borsos.

 

Borestek

Egy sikeres párkapcsolatban nagyon fontos a közös érdeklődés. Ha kedveljük a borokat, érdemes olyan programokat keresnünk, ahol a borkóstolást ismerkedéssel kötik egybe. A kellemes nedűk kortyolgatása mellett rengeteg új emberrel tudunk ismeretséget kötni, és ha nem szeretnénk egyedül érkezni, baráti társaságunkkal is megszervezhetjük az estét. Ha valaki szimpatikus számunkra, legyünk bátrak és kezdeményezőek, így komoly esélyünk nyílik arra, hogy szakértelmünkkel egyszerűen elkápráztatjuk.

 Modern társkereső - Romantikával és kalandokkal fűszerezve

Bele mindent a bőröndbe!

Ma már számtalan iroda hirdet egyedülálló utazást facéroknak, ahol új élményeket, új barátokat szerezhetünk, és attól függően, hogy nyugodt pihenésre vagy aktív kalandokra (például túrázásra, hegymászásra vagy búvárkodásra) vágyunk, rengeteg izgalmas ajánlat közül csemegézhetünk.

Ám ha nem szeretnénk egyedül útra kelni, remek választás a „társító program”, ahol a szervezők a jelentkezőket egy másik egyedülállóval párosítják, és a statisztikák szerint a nyaralás végére az utazók 80%-a párra talál!

Egyedülálló lehetőség a mostanában divatossá vált „kanapészörfölés”, ahol egy általunk kiszemelt ország családja lát vendégül, cserébe viszont saját lakásunkat kell a másik rendelkezésére bocsátani. Ha belevágunk a kalandba és legyőzzük a félelmeinket, könnyen megeshet, hogy épp így bukkanunk rá a nagy Ő-re.

 

Lájkoljunk

Az ismerkedés új lehetőségeit nyújtják a közösségi oldalak. A legnépszerűbb portálon húsz perc alatt majdnem két millió új kapcsolatot köttetik, s rengeteg ember lel társra is, akár a barátok barátai révén, vagy pusztán véletlenül. Amellett, hogy a különféle ismerősgyűjtő oldalakat rendkívül sokoldalúan használhatjuk, azért nem árt, ha beiratkozunk egy izgalmas tanfolyamra, és olykor-olykor elmegyünk egy jól hangzó eseményre. Járjunk nyitott szemmel, és ne görcsöljünk a párkeresésen, hisz sohasem tudhatjuk, melyik sarkon köszön ránk a szerelem.

 

Esettanulmányok

 

Éva

„Minden esélyt szerettem volna megadni magamnak, így kerültem fel egy társkereső oldalra. Néhány érdektelen jelentkezés után érkezett egy sejtelmes levél, amely mögött egy negyvenéves, szerelmet kereső és fantáziadús férfi állt. Három hétig leveleztünk, majd eljött a személyes találkozás, ami első látásra szerelem volt. Elsöprő szenvedély, hatalmas szeretkezések és erotikus SMS-ek után néhány hónap múlva furcsa érzések kezdtek kavarogni bennem. Nem bíztam benne. Meg akartam tudni az igazságot, ezért álnévvel (egy bomba nő fotójával) regisztráltam, és legnagyobb döbbenetemre ugyanazokat a sablon válaszokat írta, mint régebben nekem, majd elárulta, hogy boldog családi életet él és most tervezik a harmadik gyereket…”

 

Márti

„Többször randiztam már külföldi fiúval. A legutóbbi kedvesem francia volt, aki kitűnően beszélt angolul, s így a nyelvtudásom is sokat fejlődött a találkozásaink alatt. Az a tapasztalatom, hogy a külföldi srácok sokkal előzékenyebbek és figyelmesebbek, mellettük igazi nőnek érezhetem magam, míg a magyar srácok nem tudnak udvarolni, és rögtön szexet akarnak.”

 

Barbi

„Tavaly nyáron megismerkedtem egy sráccal az interneten. Sokszor hajnalig beszélgettünk, ám közben izgatottan készültem egy zenei fesztiválra, ahová ő is szeretett volna elmenni, így megbeszéltük, hogy ott találkozunk először. Amikor kiértem, próbáltam hívni, majd sírva fakadtam, mert ki volt kapcsolva. Az este folyamán többször próbálkoztam, ám egy idő után feladtam, de elmondhatatlanul csalódott voltam. Épp vártunk a koncertre, amikor egy ismerős hangra lettem figyelmes, aki arról beszélt, hogy fontos találkozója lett volna egy gyönyörű nővel, de lemerült a mobilja. Hátrafordultam, ő rám nézett és életem legérzékiebb csókját kaptam tőle. Azóta is imádjuk egymást.”

 

Kata

„Hetekig leveleztem egy helyes amerikai pasival, aki olyan izgató sorokat küldött, hogy sokszor a munkámra sem tudtam figyelni napközben. Egy idő után észrevettem, hogy egyre kevesebbet ír, amit azzal magyarázott, hogy éjszakába nyúlóan fordít. Egyszer csak kibökte, hogy az én leveleimet fordítja angolra, mert olyan érdekesnek találja az erotikus fantáziálásaimat, hogy azokat folyamatosan közzéteszi egy újságban.”

Császár Zsanett

< Vissza a cikkekhez Megosztás a facebookon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/