TestŐr Játék 39.adás 2015.09.27.

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Újratermeli - e szervezetünk a kollagént, ha lecsökken a szintje a bőrben?
A: igen, rendszeresen
B: nem, pótolni kell 

                                                                                                                                                          

A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg.

Játékunk minden helyes megfejtője 25 %-os kedvezményre jogosító kupont kap a Lifestars.hu webshopba, mellyel kedvezményesen vásárolható meg az Ördögnyelv és a T-kód termékcsalád.  

Korábbi cikkeink

Alvászavar? A múlté!Az alvászavar jele a horkolás, amely elsőre teljesítményromlással jár, de szívelégtelenséget, stroke-ot és cukorbetegséget is okozhat. Megkeseríti azok életét, akik évek óta nem pihenték ki magukat.
Sóból is megárt a sokk! Minden káros amit tiltanak?Az utóbbi évek egyik „mumusmítosza” a mindenki számára szükséges só körül kerekedett.    
Top terápiákA betegségmegelőzés és a gyógyítás napjainkban új utakon jár: jobban mondva egy kamrában várja a pácienseket. Összeállításunkból megismerheted azokat a gyógymódokat, amelyek első hallásra talán extrémnek tűnhetnek, ám annál inkább hasznodra válhatnak.
Be vegan!Nem is gondolnánk, hogy már azzal is „szennyezzük” környezetünket, hogy a vasárnapi ebédnél zöldségek helyett a húst részesítjük előnyben! Igen, a veganizmus nem egy táplálkozással kapcsolatos rögeszme, sokkal inkább gondolkodásmód és komplex életvitel egészségünk és bolygónk védelmében.
Az öt elemen alapuló táplálkozásGyógyító menü fából, fűből, tűzből...Ha nem az ételek kalóriájára, hanem energiájára figyelünk, változatosan étkezhetünk – és súlyunk sem lesz az ellenségünk. Ahogy a világegyetemet, úgy szervezetünket is az öt alapelem alkotja, irányítja. Amikor a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz elem egyensúlyban van, testileg és lelkileg is egészségesek vagyunk. Ennek elérésében segít az öt elem tana szerinti táplálkozás.
Csak feszesen!Valóban feszesíthet az a gyümölcs, amely hizlal, és a fagyasztott is lehet ugyanolyan hatásos, mint a friss? Ennek jártunk utána. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/