TestŐr Játék 26 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Táplálkozási tévhitek részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Étkezés után mennyi idővel szabad fogat mosni?

a.)    30 perc

 

Nyertesünk: Bocsi Brigitta Tímea, Budapest

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Modern társkereső - Romantikával és kalandokkal fűszerezveA mai nők és férfiak egyik legnagyobb problémája a párkeresés. Hogy megkönnyítsük az egyedülállók helyzetét, górcső alá vettük az egyes társkeresési csatornákat, és feltérképeztük a legújabb lehetőségeket. 
Bomba alak 3 nap alattAz eredményes alakformáláshoz megfelelő táplálkozásra, izomfejlesztésre, és lokális problémakezelésre van szükség. A Turbo Bikini programmal mindössze három nap alatt látványos eredményeket lehet elérni az alakformálásban.
Gazdi süti a kutyasütitKevesen kezdjük bevásárlásunkat az üzletek állateledeles polcainál. Találomra válogatunk a zacskók és konzervek között, pedig ezt is sokkal tudatosabban kellene!
Híresek és természetesekAz ismertséget többféleképpen is ki lehet használni. Szerencsére van, aki a jó ügy mellett, a környezet védelmében kampányol – ahogy vendégeink is.
Genetikailag is hordozhatunk tüdőbetegségetA dohányzás számos tüdőbetegséget okozhat, de vannak olyan nehezen felismerhető betegségek, amelyeket születésünktől fogva hordozhatunk magunkban. Ezek a betegségek olykor már túl későn kerülnek az orvosok látószögébe, és a tüdő transzplantáció elkerülhetetlen. Az az Alpha-1 antitripszin hiány diagnosztikájában első és legfontosabb, hogy gondoljunk rá! Sajnos sok gyerek születik Alpha-1 antitripszin hiányos genetikai betegséggel, sajnos ezeknek a gyerekeknek a fele nem éri meg a felnőttkort az e
Intimkozmetika nem csak nőknekHa a férfiakról és a gyantázásról beszélünk, a két szó együtt még mindig paradoxonnak hat, pedig nem muszáj meghagyni a nőknek ezt a kiváltságot, mivel a gyantázás és a sikeresség között szorosabb az összefüggés, mint azt korábban gondoltuk volna.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/