TestŐr Játék 19

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Bakos Zsuzsi életmód coach milyen kártyából kérte, hogy hozzon Karádi Bernadett? 

a.)    tarot kártya

b.)    kényeztető kártya

 

A helyes választ a Több mint TestŐr, Coca Cola Testébresztő TestŐr Team ötödik részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, augusztus 10-én.

Szombaton a FEM3-on, augusztus 16-án.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, augusztus 11-től - augusztus 15-ig.

 

A helyes megfejtők között Norbi Update Magazin féléves előfizetés valamint egy Hawaiian Tropic napozó csomagot sorsolunk ki!

  

 TestŐr Játék 16

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) az jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

Beküldési határidő: 2014. augusztus 14.

 

Korábbi cikkeink

Miből vegyünk biot? Bevásárló-lista tudatos fogyasztóknak Ha minden élelmiszerből csakis bio-termelésűt teszünk a bevásárlókosárba, a számla sem lesz alacsony. De van mód arra, hogy ésszerűen és takarékosan válasszunk, mégis egészségesen táplálkozzunk.
Hitek és tévhitekA városi legenda szerint a mikrohullámú sütő és a mobiltelefon rákot okozhat, miközben fogalmunk sincs arról, hogy a kék fényű ébresztőórás rádió vagy a horkolás is hasonló hatású lehet.
Csábító praktikák SomávalAz érzékiség és csábítás nem a harisnyatartónál kezdődik. A megfelelő távolság, játékosság, illetve saját világunk megteremtése vonzerőnk kulcsa.
Gondolkodom, tehát allergiás vagyokKétségtelen tény, hogy miként az emberiség fejlődik, ahogyan egyre fejlettebb lesz a civilizáció, annál több és különlegesebb betegségfajta jelenik meg: újak ütik fel a fejüket, régiek alkalmazkodnak a változásokhoz, mutálódnak, pusztítanak.
Drágám, ma fáradt vagyok!Miután Anna hónapokon át hallgatta a fenti mondatot, kétségbeesésében szexuálterapeutához fordult. Négy hónap kemény munkája során a szakember terelgetése által megtanulta a párjához vezető utat, és intim együttléteik ma jobbak, mint a megismerkedésüket követő időszakban.
Intimkozmetika nem csak nőknekHa a férfiakról és a gyantázásról beszélünk, a két szó együtt még mindig paradoxonnak hat, pedig nem muszáj meghagyni a nőknek ezt a kiváltságot, mivel a gyantázás és a sikeresség között szorosabb az összefüggés, mint azt korábban gondoltuk volna.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/