Gyors gombás csirkemell

Gyors gombás csirkemell

Gyors gombás csirkemell

 

Hozzávalók 2 személyre

 

2 szép csirkemell

25 dkg apró gomba

1 ek mustár

1 gerezd fokhagyma

olívaolaj

bors

pár szál petrezselyem

 

Elkészítése

 

A csirkemelleket vágjuk ujjnyi szeletekre, majd kenjük rájuk a mustárt 2 ek olívaolajjal elkeverve. Tegyük a hűtőbe 30 percre, közben tisztítsuk meg a gombát, és vágjuk falatnyi darabokra.

Pici olívaolajon pároljuk meg, sózzuk, borsozzuk, picit pirítsuk le, majd a gerezd fokhagymát áttörve keverjük hozzá. Tegyük félre.

A húst süssük meg grillserpenyőben pici olajon, tegyük egy tálra, majd fedjük be a gombával. Végül petrezselyemmel megszórva díszítsük.

 

< Vissza a cikkekhez Megosztás a facebookon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/