Tökmagos, lenmagos, olívás paleo kenyér

Tökmagos, lenmagos, olívás paleo kenyér

(gabona, tejtermék és cukormentesen)

 

Tökmagos, lenmagos, olívás paleo kenyér

Hozzávalók:

5 tojás,

3 ek. lenmagliszt,

3 ek. szezámpehely,

2 ek. tökmagliszt,

1 ek. kókuszzsír,

10 szem olívabogyó apróra vágva,

egy csipet szódabikarbóna,

só, bors, fokhagyma,

bazsalikom ízlés szerint,

egy marék olajos mag,

tökmag, napraforgómag,

szeletelt mandula…

 

Elkészítése:

A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájához hozzákeverjük a magliszteket, a szódabikarbónát, a felolvasztott kókuszzsírt, az olívabogyót és a fűszereket. A fehérjét egy kevés sóval kemény habbá verjük. A fehérjehabot több adagban, óvatos mozdulatokkal hozzákeverjük a maglisztes masszához, majd az egészet egy sütőpapírral kibélelt őzgerinc formába öntjük. A tetejére rászorjuk a magokat, majd előmelegített, légkeveréses sütőbe tesszük, és 180 fokon kb. 25 percig sütjük.

Szendvicsként, vagy akár például a reggeli ránotta mellé is fogyaszthatjuk.

Virágh Barbara

táplálkozási tanácsadó

Korábbi cikkeink

Drágám, ma fáradt vagyok!Miután Anna hónapokon át hallgatta a fenti mondatot, kétségbeesésében szexuálterapeutához fordult. Négy hónap kemény munkája során a szakember terelgetése által megtanulta a párjához vezető utat, és intim együttléteik ma jobbak, mint a megismerkedésüket követő időszakban.
Bomba alak 3 nap alattAz eredményes alakformáláshoz megfelelő táplálkozásra, izomfejlesztésre, és lokális problémakezelésre van szükség. A Turbo Bikini programmal mindössze három nap alatt látványos eredményeket lehet elérni az alakformálásban.
Negatív érzelmeink okolhatók a túlsúlyértKi ne szeretné, ha koplalás nélkül, csupán elméje segítségével szabadulhatna meg felesleges kilóitól! Kevesen ismerik, ám létezik rá módszer, ez a hipnózis.
Arcra fel!Mit tegyünk, ha nem szeretünk tükörbe nézni? A teljes plasztikai műtétek visszahozhatják veszni látszó önbizalmunkat, de olyan változásokat is eredményezhetnek, amely komoly személyiségátalakulást követel.  
Fogyásig isszuk magunkatA böjt célja a méregtelenítés, aminek mellékhatása a fogyás. Sokan ez utóbbi miatt kezdenek bele a böjtölésbe, azon belül is valamilyen lékúrába. De mit is takar a léböjt pontosan?
Megvannak az Év Testébresztői!A Coca – Cola Testébresztő Díj jelöltjeit megismerhették a nyár folyamán, folyamatosan lehetett rájuk szavazni is, most pedig kiderült, hogy kinek sikerült a sporttársain kívül a legtöbb embert megmozdítani a közösségi fórumokon, és ki az, akinek a pályázata leginkább meggyőzte a szakmai zsűrit!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/