Alternatív alternatívák

Rendezd át a lakásod, képzeld el, hogy egészséges vagy, alakítsd át a táplálkozásod – és teljesedj ki, mint a szivárvány. Sokféle hívó szó s még több információ közepette a kérdés egy: hogyan gyógyulhatok meg?

 

Az alternatív terápiák lehetőségek. Mindenki eldöntheti, hogy él-e velük, vagy sem, és ha igen, akkor melyik módszert, utat választja. Adott helyzetben nehéznek tűnhet a választás és a döntés meghozatala, ha az ember nem bízik eléggé saját magában azzal kapcsolatban, hogy valamiféle, talán megmagyarázhatatlannak tűnő energiaáramlásnak köszönhetően arra a megoldás felé vezető útra fog lépni, amely a számára legmegfelelőbb. Abban próbálunk segítséget nyújtani, hogy a gyógyulni vágyó könnyebben rátalálhasson az egészség felé vezető útra.

 

Böjt

A böjt önmagában lemondást jelent, nem kizárólag léböjtöt!

Megoszlanak a vélemények arról, hogy daganatos betegség esetén szabad-e egyáltalán alkalmazni, és ha igen, akkor hogyan. Szinte minden esetben érdemes az érintettnek átgondolnia, miben tudna változtatni az étkezési szokásain, hogy táplálkozása egészségesebbé váljon. Ilyenkor gyakorta felmerül bizonyos élelmiszerek csökkentésének, illetve időszakos kiiktatásának kérdése az étrendből. Például az emésztőszervi megbetegedéseknél kifejezetten ajánlott a túlzott húsfogyasztás mellőzése, és hasznos lehet átmenetileg vagy akár véglegesen átállni a húsmenetes táplálkozásra.
A daganatos betegségek legtöbbjénél érdemes   radikálisan csökkenteni a finomított szénhidrátok fogyasztását, amiből a rákos sejtek nagy számban táplálkoznak, és ami segíti a szaporodásukat. Léteznek a böjtnek radikálisabb változatai is, ezek közül az egyik legismertebb a Breuss-léböjtkúra, amely sok évvel ezelőtt kifejezetten daganatterápiaként vált ismertté. A módszer kidolgozója Breuss Rudolf osztrák természetgyógyász és követői a méregtelenítés folyamatára alapozzák a kúra hatásosságát, hiszen a rákos megbetegedést a szervezet toxikusságával összefüggőnek tartják. Lényege, hogy hat héten keresztül (nem szabad előbb abbahagyni a kúrát!) csak zöldségleveket és gyógyteákat lehet fogyasztani szigorú szabályok szerinti összeállításban és mennyiségben.

 

Radiesztézia

Életünk egyharmadát az ágyban töltjük – és nem mindegy, hogyan!

Földünkön sokféle, egymástól mérhetően eltérő energetikai kisugárzással rendelkező tér és zóna létezik. Ezek közül vannak olyanok, amelyek csupán a bolygó egyetlen vagy mind­össze néhány pontján találhatók, és vannak olyanok is, amelyek behálózzák az egészet. Ez utóbbiakhoz tartoznak a Hartmann-zónák és a vízerek. A Hartmann-zónák kétszer két méteres, szabályos négyzethálós elrendezésben helyezkednek el, harminc centiméteres sávszélességgel. Míg a vízerek útját és szélességét rugalmasabb rendszer jellemzi, helyük pedig időnként változhat a talaj alatt lévő víz törekvési irányának megfelelően. Az említett zónák felett a földsugárzás kártékony hatással van az emberi szervezetre, ezért fontos, hogy a fekhelyünket – amelyen sok időt töltünk pihenés és feltöltődés céljából – a zónáktól mentes helyre tegyük.

A Hartmann-zónáknak és a vízereknek különösen a kereszteződései lehetnek ártalmasak a daganatos és más komoly betegségek kialakulása szempontjából abban az esetben, ha fejünkkel vagy testünk törzsi részével fekszünk benne. A fölsugárzást radiesztéziával foglalkozó szakemberek ki tudják mérni a lakásban. Annak érdekében, hogy elkerüljük a betegségek kialakulását, érdemes a mérések eredményeinek megfelelően megkeresni az ideális pihenőhelyet otthonunkban. Olyan esetben pedig, amikor a betegség már kialakult, a maradéktalan gyógyulást segíthetjük elő azzal, ha ágyunkat eltesszük arról a helyről, ahol megbetegedtünk.

Alternatív alternatívák 

Simonton-tréing

Relaxáción és a képzelet erején alapuló módszer daganatos betegek részére. Tudvalevő, hogy a relaxáció már önmagában is csodálatos folyamatokat képes elindítani a szervezetben azzal, hogy oldódnak általa a feszültségek, és áttörnek a félelemgátak. Valamint – ahogy ezt már pszicho-neuro-immunológiai kutatások is kimutatták – a relaxáció sokat segít az immunrendszer aktivitásának növelésében, ami rendkívül fontos a daganatos sejtek szaporodásának megfékezése szempontjából.
A képzelet pedig úgynevezett immaginációval állítható a gyógyulás szolgálatába.

Az irányított immagináció során a beteg elképzeli, vizualizálja gyógyulásának folyamatát, ezzel energiát ad annak megvalósulásához.
A módszert egy amerikai házaspár (a férj onkológus, a feleség pszichoterapeuta) fejlesztette ki, és saját családnevük alapján nevezték el Simonton-tréningnek. A lelki és szellemi gyakorlatokat úgy dolgozták ki, hogy a folyamatok során teremtett fantáziaképek erősítsék az öngyógyító mechanizmusokat és a gyógyulásban való hitet. A reményt a szervezet biológiai folyamatokká alakítja, amelyek helyreállítják a természetes védekezést, ezáltal megfékezhetik a daganatsejtek kóros szaporodását.

 

Makroteka 

Cranio Sacral-terápia és fényhálók

A Cranio Sacral-terápia egy gyengéd, aktív részvétellel alkalmazott eljárás, amelynek célja, hogy a fiziológiai testrendszer (a cranio­sacral-rendszer) állapotát felmérje, korrigálja és erősítse. Egy gyengéd érintéssel – amely nem több 5 gramm nyomásnál – a gyakorló terapisták „megkötéseket” szabadítanak fel a craniosacral-rendszerben, hogy a központi idegrendszer működését elősegítsék. A Cranio Sacral-terápia a test természetes gyógyítási folyamatait segíti elő.

A Fényháló gyógyítás a képzelet szárnyán teszi a dolgát. Olyan, mintha elképzelnénk egy asztalterítőt, amely fonalait fénykábelek alkotják. Mindegyik kábel különböző információs szálakat foglal magában. Némelyik átprogramozásra való. Bizonyos szálak a csillagokhoz, mások a Föld energiáihoz kapcsolódnak, és mindegyik kapcsolódik a sejtjeinkhez. Vannak olyanok is, amelyek a blokkok tisztítására valók, és vannak, amelyek az idővonal mentén a múltunkhoz (előző életeinkhez, az idők kezdetéhez) kapcsolódnak. S ami a lényeg, hogy mind egymással összefűzve, összefonva helyezkedik el. Így ha meghúzunk egy szálat középen, az az egész asztalterítőre hatással van.

 Alternatív alternatívák

Szivárványterápiás program

Lélekébresztő, -tápláló és -gondozó program sokszínű megoldásokkal sokféle embernek.
A szivárvány teljessége mindannyiunkban ott van, ám lehetnek olyan időszakok, például betegségek idején, amikor az ember úgy érzi, képtelen megélni ezen egység kiegyensúlyozottságát. Ilyenkor a színskála egyes elemei irreálisan felerősödhetnek, illetve bizonyos színeket beárnyékolhatnak a problémák sötét fellegei – felborítva az eredendő egyensúlyt.

Ahogy a szivárvány a természetben elsősorban napsütésből és esőből táplálkozik, úgy a teljesség az emberben ragyogásból és könnyekből formálódik. Ez szükséges ahhoz, hogy megleljük magunkban a szivárványt, és átéljük annak teljességét. Majd képesek legyünk ennek fényében élni az életünket, ami azt jelenti, hogy minden tekintetben hiánytalanul, hiszen a teljességben nincs hiány. Ez jelenti az EGÉSZ-séget. Fedezzük fel, éljük át, tartsuk életben vagy teremtsük újra a bennünk lévő szivárványt szakértő által irányított beszélgetések, mentális utazások, élettérkép-készítés és -értelmezés, valamint szivárványterápia útján!

Szalay-Látó Judit

< Vissza a cikkekhez Megosztás a facebookon

Korábbi cikkeink

Top 10 arcfiatalító eljárás Melyik nő – és egyre több férfi – tudna ellenállni egy kényeztető arckezelésnek, amelynek nem utolsósorban a gravitációt meghazudtoló hatása is bizonyított! A megoldások összegyűjtésében, amelyeknek köszönhetően akár eggyel jobb formánkat láthatjuk viszont a tükörben, Hantos Tímea kozmetikus volt a segítségünkre.
3 lépéses hajápolás: A tökéletes haj és tartós frizura titka3 lépéses hajápolás: A tökéletes haj és tartós frizura titka
A bio nem elég!A bőr a legnagyobb szervünk, amely testsúlyunk majdnem 15%-át, összfelülete pedig átlagosan 1,4–1,6 négyzetmétert tesz ki. Azt már ki sem mernénk számolni, ekkora területen mennyi méreg felvételére képes, ha rákényszerítjük. Éppen ezért egy magára valamit is adó TestŐr nem ken akármit a bőrére!
10+1 legfontosabb szűrővizsgálatHiába vagyunk tünetmentesek, megeshet, hogy valamilyen betegség már lappang szervezetünkben. Dr. Endes Györgyi háziorvos segítségével összegyűjtöttük a legfontosabbakat.
Kollagén és hyaluronsav, a feszes bőr titka? Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. E jelentős vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. A napsugárzás, a légszennyezés és az öregedési folyamatok nemtől függetlenül lassítják a kollagén termelést, melynek első jelei a bőr öregedése és megfakulása, a mimikai ráncok megjelenése a csontok mozgását lehetővé tévő porcszerkezet elvékonyodása. A kollagén szájon át történő adása csökkentheti az életkorral járó mimikai ráncok mélységét, fokozhatja a bőr foly
A hatodik ízÉdes, sós, savanyú, keserű – ezeket az ízeket már ismerjük. Bár néhány éve már definiálták az ötödik ízt, mi most a hatodikat próbáljuk „elcsípni”.  

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/