TestŐr Program

Testőrök védik a gyerekeket!

Szalay Kriszta, Vámos Erika és Völgyesi Gabriella a szülők felelősségére hívják fel a figyelmet a most indult Testőr Programban. Céljuk hangsúlyozni, hogy megannyi módja van a gyermekkori egészségmegőrzésnek, lehet a mozgás vagy egy apró tűszúrással járó védőoltás, ami akár olyan megbetegedéseket is megelőzhet, mint a tüdőgyulladás, az agyhártyagyulladás. 

A TestŐr Program neve nem véletlenül cseng össze Vámos Erika műsorával, a Több mint TestŐrrel.

„A különböző TestŐr műsorok az elmúlt nyolc évben közel kétezer riportban, több mint tízezer percben hívták már fel a figyelmet a tudatosságra. A televízióban és a rádióban folytatjuk természetesen, de célunk országjáró rendezvényekkel, a most elkészült figyelemfelhívó társadalmi célú hirdetéssel is hangsúlyozni, hogy megannyi lehetőség áll rendelkezésre, ami bizony nem pénzkérdés: egy ölelés – aminek tudományosan is bizonyított az egészségre gyakorolt jótékony hatása – vagy éppen a világviszonylatban is kiváló, évtizedes múltú magyar oltási rendszer. Kriszta és Gabi voltak már vendég-műsorvezető társaim a Több mint TestŐrben, így tudom, hogy mennyire elkötelezettek a téma iránt” – foglalja össze a program létrejöttét Erika.

Völgyesi Gabi második gyermeke szülése előtti az utolsó pillanatokban vett részt a forgatáson, boldogsága és kiegyensúlyozottsága a kisfilmben is szembetűnő. A TestŐr Program bizonyíték arra, hogy az egészségmegőrzést nem lehet elég korán kezdeni. 

Testőrök védik a gyerekeket! 

Korábbi cikkeink

Allergia régen és maAz allergia nem civilizációs betegség. Már az ókorban is feljegyeztek olyan eseteket, amikor uralkodók virágportól kaptak köhögési rohamot.
Csak feszesen!Valóban feszesíthet az a gyümölcs, amely hizlal, és a fagyasztott is lehet ugyanolyan hatásos, mint a friss? Ennek jártunk utána. 
10+1 legfontosabb szűrővizsgálatHiába vagyunk tünetmentesek, megeshet, hogy valamilyen betegség már lappang szervezetünkben. Dr. Endes Györgyi háziorvos segítségével összegyűjtöttük a legfontosabbakat.
Vegye komolyan az izomgyengeséget!Zsibbadás, végtaggyengeség, izomgyengeség, légzészavar, izomsorvadás, kerülgeti? Vegye komolyan a tüneteket, mert van esélye, hogy krónikus gyulladásos demielinizációs polineuropátiában (CIDP) szenved, ami ritka, idült betegség, amely a perifériás idegrendszert érinti. Nagyon fontos, hogy időben felismerjék, mert kezelés nélkül a betegek végül tolószékbe kényszerülnek, és a károsodás visszafordíthatatlan.
Időtálló népi gyógymódok - XIX–XX. századi megoldásokFaluhelyen, főként az elmaradott területeken, évszázadokon keresztül nem jutottak „hivatalos” orvosi ellátáshoz a XIX. században. Minden családban volt olyan személy, aki nemzedékről nemzedékre örökített tapasztalatok alapján a kisebb betegségeket házilag kúrálta, ismerte az alapvető gyógyfüveket, ellátta a sebeket. 
Intimkozmetika nem csak nőknekHa a férfiakról és a gyantázásról beszélünk, a két szó együtt még mindig paradoxonnak hat, pedig nem muszáj meghagyni a nőknek ezt a kiváltságot, mivel a gyantázás és a sikeresség között szorosabb az összefüggés, mint azt korábban gondoltuk volna.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/