TestŐr Játék 49.adás 2015.12.06.

TestŐr Játék


Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

A fiatal felnőttekre is veszélyes lehet -e a gennyes agyhártyagyulladás?
A: igen 
B: nem

A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg!

 

Játszanak és nyerjenek egy BaByliss for men hajnyírót az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.

 

Korábbi cikkeink

Divatos diétákEgy diéta hamar kedvelt lesz, ha hatékony fogyást eredményez, és mindemellett még éhezni sem kell. Ha még némi spirituális töltetet is magában hordoz, nagy eséllyel számíthat közkedveltségre. Az alábbi módszerek ilyenek.
Sztárok kulisszatitkai - Ahogyan ők csináljákSztárok kulisszatitkai: A megelőzés, mozgás, a jó stressz, szerencse, test és lélek harmóniája, az egészség maga a harmónia
DiétamustraRégi fogyókúrák új köntösben. Összegyűjtöttük azokat a diétákat, amelyek alapelvei nem új keletűek ugyan, de hatásosságuk miatt újra és újra terítékre kerülnek.
Védekező lélekAz allergiás tüneteket mindig fizikai tényezők váltják ki, ugyanakkor a szervezet allergiás reakciói minden esetben összefüggésben vannak valamilyen lélektani folyamattal, amely más és más jellegű a különféle allergénekre való érzékenységnél.
Gyógyító élettérMi köze egészségünknek és vitalitásunknak otthonunk északi, keleti és északkeleti területeihez? Ez nem mindenkinek kérdés. Az indiaiak ősidők óta tudják a választ, és ha megismerjük térrendezésre vonatkozó, több ezer éves bölcsességeiket, könnyebben elkerülhetjük a betegségeket, illetve hamarabb gyógyulhatunk.
Időtálló népi gyógymódok - XIX–XX. századi megoldásokFaluhelyen, főként az elmaradott területeken, évszázadokon keresztül nem jutottak „hivatalos” orvosi ellátáshoz a XIX. században. Minden családban volt olyan személy, aki nemzedékről nemzedékre örökített tapasztalatok alapján a kisebb betegségeket házilag kúrálta, ismerte az alapvető gyógyfüveket, ellátta a sebeket. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/