TestŐr Játék 43

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Milyen tünetei vannak az irritábilis bélszindrómának?

A. puffadás

B. fejfájás          

                                                                                                                                                              

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, február 15-én.

Szombaton a FEM3-on, február 21-én.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, február 16-tól február 20-ig.

 

Játszanak és nyerjenek egy Solanie professzionális Kaviár arcápoló termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2015. február 22.

Korábbi cikkeink

Így fogytak nagymamáink! - Zsírégető örökségünkUgye nehéz elképzelni a törékeny nagyiról, hogy hajdan ő is fogyókúrázott, és különféle módszerekkel próbálta megőrizni vagy visszanyerni karcsúságát? Márpedig több olyan praktikát érdemes megtanulni tőle, ami örökérvényű, hatékony és természetes.
Top 10 arcfiatalító eljárás Melyik nő – és egyre több férfi – tudna ellenállni egy kényeztető arckezelésnek, amelynek nem utolsósorban a gravitációt meghazudtoló hatása is bizonyított! A megoldások összegyűjtésében, amelyeknek köszönhetően akár eggyel jobb formánkat láthatjuk viszont a tükörben, Hantos Tímea kozmetikus volt a segítségünkre.
Az élettartam megjósolható és növelhetőTesttartásból a várható életkor is meghatározható, ha pedig belső óránkat rosszul állítjuk be, akár 10 évvel is kevesebbet élhetünk.  
Kozmetológiai forradalom Új „fegyverek” a hiúság szolgálatábanAz esztétikai bőrgyógyászat hatalmasat fejlődött az elmúlt évtizedben. A korábbi, hosszú felépülési idővel járó beavatkozásokat az egyszerűbb, természetesebb és hatékonyabb módszerek váltották fel.
BeteljesületlenülForró éjszakák, vad vagy éppen finom érintések, halk sóhajok, fojtott kiáltás. Orgazmus. Majd lassul a szapora lélegzetvétel, és könnyedséggel vegyes boldogság lesz úrrá rajtunk. Vagy mégsem? 
3 lépéses hajápolás: A tökéletes haj és tartós frizura titka3 lépéses hajápolás: A tökéletes haj és tartós frizura titka

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/