TestŐr Játék 42.adás 2015.10.18.-Megfejtés

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr elöző észében feltett kérdésre a helyes válasz:

Hány lépést teszünk meg körülbelül egy átlagos napon?
B: 8000-10000 

 

A helyes megfejtő:

Horváth Attila

Berettyóújfalu

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 

 

Korábbi cikkeink

Allergia régen és maAz allergia nem civilizációs betegség. Már az ókorban is feljegyeztek olyan eseteket, amikor uralkodók virágportól kaptak köhögési rohamot.
Mindegy, csak színes legyenA rákról sokáig úgy gondolták, hogy genetikai eredetű betegség, mára bebizonyosodott, hogy az érintettek alig ötödénél bizonyítható ez, vagyis a hátterben – persze a genetika is, de – elsősorban a helytelen életmód áll.
A - Z-ig Bőrbarát ételekRendhagyó ábécénk sorra veszi azon élelmiszereket, amelyek nemcsak egészségesek és finomak, hanem kívülről és belülről is támogatják a bőr folyamatos megújulását. 
Fogyásig isszuk magunkatA böjt célja a méregtelenítés, aminek mellékhatása a fogyás. Sokan ez utóbbi miatt kezdenek bele a böjtölésbe, azon belül is valamilyen lékúrába. De mit is takar a léböjt pontosan?
50 fölött is aktívanA közvélemény szerint az 50 fölötti korosztály már csak legyint, ha az erotikáról van szó. A valóság azonban nem ezt bizonyítja: a férfiak és nők az érettebb években is igénylik a minőségi szexualitást. Vagyis ebben a korban sem szabad lemondani az érzékiségről!
Vörös szőnyegen a zöld divatManapság a divat világában sem ismeretlen az újrahasznosítás, az újrafelhasználás és a hulladékminimalizálás fogalma. Van, aki azért alkalmazza, mert spórolni szeretne, mások a környezetvédelem jegyében újítják fel ruhatárukat és készítenek divatos darabokat kidobásra szánt kedvenceikből.  

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/