TestŐr Játék 31 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Daganatos megbetegedések részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Mindenképpen le kell-e vetetnünk anyajegyeinket?

b.)    először forduljunk orvoshoz

 

Nyertesünk: Geér Melinda, Mende

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Öko-trendManapság már a ruhatárunknak is harmonizálnia kell a környezettudatossággal és az egészségre való törekvéssel. Ez persze nem jelenti azt, hogy háncsszoknyát és krumpliszsákot kell hordanunk, egyszerűen csak vegyszermentes darabokat szeretnénk viselni úgy, hogy közben ne legyen lelkiismeret-furdalásunk attól, hány állatot vagy növényt kellett kiírtani és hány gyermekkéznek kellett vért izzadni a harmadik világban azért, hogy mi divatosak legyünk.
Asztalt gyümölcsös csoda
Indítsunk szatyorközösséget!A plázák és hipermarketek korában egyre több alternatív önszerveződő közösség alakul, hogy a tagok a környékbeli gazdáktól egészséges táplálékhoz jussanak. A szatyorközösség névre keresztelt „mozgalom” is ilyen. 
Privát praktikákSzínész, zenész, modell, szakács, sportoló. Mindenkit ledönthet a lábáról az influenza, de nem biztos, hogy hasonló problémát hasonlóképpen kezelnek. Ismert emberek osztották meg velünk gyógyulási praktikáikat.
Gyógyító gondolatok Három nő, három történet, egy közös pont: mindannyian az akaraterejüknek és a pozitív gondolataiknak köszönhetik gyógyulásukat.
Gyógynövény enciklopédia - Természetes segítség a fogyáshozBetűrendbe gyűjtöttük azokat a gyógynövényeket, amelyek a fogyókúrában is kiváló társak. Legtöbb közülük a kertekben is megtalálható, és csak arra várnak, hogy elfogadjuk az egészségünket védő, jótékony ajándékaikat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/