TestŐr Játék 30 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Környezettudatosság részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Lehet-e az irodai papírhulladékot szelektíve gyűjteni?

a.)    igen

 

Nyertesünk: Preszlikné Mátravölgyi Ágnes, Dorog

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Édes méreg – lassan ölA cukor közel kétezer éves története során leginkább az elmúlt néhány évtizedben jelent valódi problémát az egészségünkre nézve, amely főként a cukorgyártás fejlődésének és annak köszönhető, hogy ma már a legtöbb élelmiszerben megtalálhatók a fehér kristályszemek. 
Intimkozmetika nem csak nőknekHa a férfiakról és a gyantázásról beszélünk, a két szó együtt még mindig paradoxonnak hat, pedig nem muszáj meghagyni a nőknek ezt a kiváltságot, mivel a gyantázás és a sikeresség között szorosabb az összefüggés, mint azt korábban gondoltuk volna.
BeteljesületlenülForró éjszakák, vad vagy éppen finom érintések, halk sóhajok, fojtott kiáltás. Orgazmus. Majd lassul a szapora lélegzetvétel, és könnyedséggel vegyes boldogság lesz úrrá rajtunk. Vagy mégsem? 
Emeljük ki vagy rejtsük el!Bármilyen is az arcunk, biztosan vannak rajta olyan részek, amelyekre büszkék vagyunk – és olyanok is, amelyekre kevésbé. Jó, ha tudjuk, hogy okos sminkeléssel könnyedén kiemelhetjük az előnyös területeket, és elrejthetjük, amire nem szeretnénk felhívni a figyelmet.
Együnk tésztát!Egészségünk érdekében elengedhetetlen, hogy táplálkozásunk is egészséges legyen, kiegyensúlyozott, tápanyagokban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag étkezést folytassunk.
Top terápiákA betegségmegelőzés és a gyógyítás napjainkban új utakon jár: jobban mondva egy kamrában várja a pácienseket. Összeállításunkból megismerheted azokat a gyógymódokat, amelyek első hallásra talán extrémnek tűnhetnek, ám annál inkább hasznodra válhatnak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/