TestŐr Játék 14.adás 2016.04.10.-Megfejtés

TestŐr Játék


A Több mint TestŐr elöző észében feltett kérdésre a helyes válasz:

A nyírfát melyik évszakban lehet csapolni? 

B: Tavasszal

 

A helyes megfejtő:

Riegelné Anni

Budapest 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Méregtelenítés első kézbőlA nagytakarítás nem csupán a lakásunkra fér rá rendszeresen, hanem szervezetünkre is, hiszen a régóta felhalmozódott méreganyagokat ki kell ürítenünk. Erre vállalkozott kolléganőnk, Kis Adrienn is, aki egy háromnapos léböjtkúrán vett részt.
Hová kerüljön a veszélyes hulladék?Nem kell a lomtalanításra várni, hogy a nemkívánatos bútoroktól, hűtőtől, kiégett fénycsőtől és haszontalan társaiktól megszabaduljunk.
Okok, tünetek, következményekA daganatos elfajulásokhoz kapcsolódó ismeretek, tapasztalatok, amelyeket a beteg és a hozzátartozói jó, ha tudnak.
Veszély a konyhábanAdalékanyagok, ízfokozók, transzzsírsavak, finomított élelmiszerek, édesítőszerek, cukor és só. Hosszú a lista azokból az összetevőkből és káros konyhatechnikai eljárásokból, amelyeket tanácsos kerülni.
Alternatív alternatívákRendezd át a lakásod, képzeld el, hogy egészséges vagy, alakítsd át a táplálkozásod – és teljesedj ki, mint a szivárvány. Sokféle hívó szó s még több információ közepette a kérdés egy: hogyan gyógyulhatok meg?
Álmodozás, amely vonzóvá tesz - Képzelődéssel is növelhető a csábos hatósugárLétezik, hogy valaki egy karosszékben pihengetve, ellazultan álmodozik önnön növekvő csáberejéről, aztán a fotelből már egy szexis csodanő kel ki? Ha nem is hipp-hopp, mint a mesékben, de a dolog nem lehetetlen! A módszer neve, amivel többek között az érzékiség és az önbizalom is növelhető: Agykontroll.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/