TestŐr Játék 1.adás 2016.01.03.-Megfejtés

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr elöző észében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

A helyes megfejtő:

Mivel támogathatjuk a vese és a máj egészséges működését?
B: hernyógombával

Csuka Jánosné

Budapest

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

3 lépéses hajápolás: A tökéletes haj és tartós frizura titka3 lépéses hajápolás: A tökéletes haj és tartós frizura titka
Veszély a konyhábanAdalékanyagok, ízfokozók, transzzsírsavak, finomított élelmiszerek, édesítőszerek, cukor és só. Hosszú a lista azokból az összetevőkből és káros konyhatechnikai eljárásokból, amelyeket tanácsos kerülni.
Gondolkodom, tehát allergiás vagyokKétségtelen tény, hogy miként az emberiség fejlődik, ahogyan egyre fejlettebb lesz a civilizáció, annál több és különlegesebb betegségfajta jelenik meg: újak ütik fel a fejüket, régiek alkalmazkodnak a változásokhoz, mutálódnak, pusztítanak.
Divatos diétákEgy diéta hamar kedvelt lesz, ha hatékony fogyást eredményez, és mindemellett még éhezni sem kell. Ha még némi spirituális töltetet is magában hordoz, nagy eséllyel számíthat közkedveltségre. Az alábbi módszerek ilyenek.
Peller Mariann anyaotthonba látogatott Ki tudná jobban átérezni az otthonukat elvesztett, gyermekes nők helyzetét, mint egy édesanya. Peller Mariann ezért is állt azon jótékonysági program mellé, melynek keretén belül a szervezők és a műsorvezető házhoz viszik az egészséget. Az immár kétgyermekes édesanya olyan csomaggal érkezik a nehézsorsú édesanyákhoz és gyermekeikhez, amely segítséget jelent az édesanyák egészségének megőrzésében. A kicsik játékot, anyukáik pedig vitaminokat kapnak, illetve az MSD Pharma Hungary Kft. segítségéve
A szerelem vakA mai vizualizált világban a nemi ösztönt főképp a minél tökéletesebb test látványa indítja be. Ezt nagyban befolyásolják a reklámok „emberképei”. De mi a helyzet azokkal, akik ezeket nem látják? Vajon csak a szemünk az egyetlen érzék(i) szervünk?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/