Csirketekercs „sárga rizzsel”

Csirketekercs „sárga rizzsel”

Csirketekercs „sárga rizzsel” 

 

60 dkg csirkemell

20 dkg aszalt szilva és barack

10-15 dkg laktózmentes sajt

1 nagy csomag bacon

só, bors, szerecsendió

 

Sárga rizs:

rizs, só, kurkuma, curry

morzsolt kukorica

 

 

Tegyük a hozzávalókat 30-40 centis alufólia-darabokra – először a baconszeleteket egymás mellé, rá a vékonyra szeletelt csirkemellet. Sózzuk meg, tegyük rá az aszalványokat és a reszelt sajtot, majd borsozzuk és hintsük meg egy csipet szerecsendióval.

Tekerjük fel az alufóliával úgy, hogy ne csavarodjon bele, csak kívülről vegye körbe a tekercset.

Süssük 7-es fokozatú sütőben 30 percig, majd hajtsuk le a fóliát a hús mellé. További 10-15 percig pirítsuk a sütőben. Ha kész, ferdén szeleteljük fel és a „sárga rizzsel” tálaljuk.

< Vissza a cikkekhez Megosztás a facebookon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/