TestŐr Játék 54 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Anyák napja részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Melyik sportág többszörös olimpiai bajnoka Kammerer Zoltán?

A: kajak

                                                           

 

Nyertesünk: Péterfia Ágnes, Budapest

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Tippek, trükkök és népi gyógymódok a kínzó tünetek ellenBár tény és való, hogy az allergiás megbetegedések robbanásszerű elterjedése a világban a modern kor emberének túlhajszolt életvitelének is köszönhető, korábban is voltak allergiások, igaz, jóval kevesebben. Nekik gyógynövények és népi praktikák segítettek a túlélésben.
Az immunrendszer TESTŐRE - Káposztafélék a konyhábanVédekezőrendszerünk legfontosabb része a bél, így rá leginkább a táplálkozással tudunk hatni.
Miből vegyünk biot? Bevásárló-lista tudatos fogyasztóknak Ha minden élelmiszerből csakis bio-termelésűt teszünk a bevásárlókosárba, a számla sem lesz alacsony. De van mód arra, hogy ésszerűen és takarékosan válasszunk, mégis egészségesen táplálkozzunk.
Fehérnemű-etikett A láthatatlan erotikus vértezetNincs két egyforma nő. Sőt még egyetlen mindig ugyanolyan nő sincs, hiszen annyi átalakulásra képes: házi tündérből szexistennő tud lenni, vagy éppen határozott üzletasszonyból melegszívű édesanya. Ekkora változékonyságnál természetes, ha az is ezerféle van, ami akkor is tud finomságot, izgalmat, érzékiséget sugározni, ha senki sem látja: a fehérnemű.
Vörös szőnyegen a zöld divatManapság a divat világában sem ismeretlen az újrahasznosítás, az újrafelhasználás és a hulladékminimalizálás fogalma. Van, aki azért alkalmazza, mert spórolni szeretne, mások a környezetvédelem jegyében újítják fel ruhatárukat és készítenek divatos darabokat kidobásra szánt kedvenceikből.  
Be vegan!Nem is gondolnánk, hogy már azzal is „szennyezzük” környezetünket, hogy a vasárnapi ebédnél zöldségek helyett a húst részesítjük előnyben! Igen, a veganizmus nem egy táplálkozással kapcsolatos rögeszme, sokkal inkább gondolkodásmód és komplex életvitel egészségünk és bolygónk védelmében.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/