TestŐr Játék 52 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Szépség, egészség részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Szükséges-e màr gyermekkorban elkezdeni a napvèdő szerek használatát?


A: igen

 

Solanie professzionális Szőlő-hialuron arcápoló termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával Bori Enikő, vásárosnaményi játékosunk nyerte.

 

3 db 5.000 Ft értékű ajándékutalványt a Bijó Szakáruház jóvoltából következő játékosaink nyerték:

Bori Enikő, Vásárosnamény

Kondor Mária, Budapest

Varga Lajosné, Törökbálint

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Top 10 arcfiatalító eljárás Melyik nő – és egyre több férfi – tudna ellenállni egy kényeztető arckezelésnek, amelynek nem utolsósorban a gravitációt meghazudtoló hatása is bizonyított! A megoldások összegyűjtésében, amelyeknek köszönhetően akár eggyel jobb formánkat láthatjuk viszont a tükörben, Hantos Tímea kozmetikus volt a segítségünkre.
Nőakadémia - Hogyan láttassuk magunkat fiatalabbnak?Öregedő arcbőr, ritkuló haj, kerekedő idomok… 45-50 éves kor körül válik egyértelművé az idő vasfoga. Beletörődés helyett inkább fogadjuk meg a „sorstárs” stylist tanácsait.
A szerelem elfújja a polleneketAmikor egy pollenallergiás ember szerelmes lesz, ne csodálkozzon azon, ha megszűnnek addigi tünetei. Az euforikus állapot lelkileg és testileg is védelmet nyújthat az allergiás reakciókkal szemben. Nézzük, hogyan!
Öko-trendManapság már a ruhatárunknak is harmonizálnia kell a környezettudatossággal és az egészségre való törekvéssel. Ez persze nem jelenti azt, hogy háncsszoknyát és krumpliszsákot kell hordanunk, egyszerűen csak vegyszermentes darabokat szeretnénk viselni úgy, hogy közben ne legyen lelkiismeret-furdalásunk attól, hány állatot vagy növényt kellett kiírtani és hány gyermekkéznek kellett vért izzadni a harmadik világban azért, hogy mi divatosak legyünk.
Kortalanul két keréken A hollandokhoz képest nem vagyunk biciklis nemzet, azonban az elmúlt évtized alapján nincs miért szégyenkeznünk.
Korhoz (nem) kötött gyerekvállalás?33 év fölött már kisebb az esély szülni. Az is bizonyított, hogy olykor a sikertelen próbálkozások okát saját szüleinkben kereshetjük.  

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/