TestŐr Játék 5.adás 2016.01.31.

TestŐr Játék


Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

Kiknek ajánlott rendszeresen szűrővizsgálatokra járni?
A: mindenkinek
B: főkènt a rizikócsoportokba tartozóknak

 

A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg!

 

 Játszanak és nyerjenek egy Argán növényi őssejtes bőrfiatalító csomagot  az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.           

Korábbi cikkeink

Csipetnyi egészségA parajdi sóbánya mintájára Budapesten meglepő helyen, egy légoltalmi helyiségében gyógyító sópincét alakítottak ki, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt enyhülést találjanak krónikus légúti bajaikra. 
Gyógyulás a természet erejével A föld belsejéből feltörő termálvízforrásokat ma már nemcsak azok keresik fel, akik a legkülönbözőbb testi bajoktól szenvednek, hanem olyanok is, akik számára a termálvizes fürdőzés tökéletes megoldás a modern életformával együtt járó stressz oldására is.
Fűből, fáról, tengerből - Bőrfeszesítő csodakencékFogyókúra közben könnyedén előfordulhat, hogy a bőr veszít rugalmasságából. Ám számos speciális készítmény közül választhatunk már, amelyek feszesítő, kötőszövet-erősítő hatóanyagokat tartalmaznak. 
Hitek és tévhitekA városi legenda szerint a mikrohullámú sütő és a mobiltelefon rákot okozhat, miközben fogalmunk sincs arról, hogy a kék fényű ébresztőórás rádió vagy a horkolás is hasonló hatású lehet.
Az öt elemen alapuló táplálkozásGyógyító menü fából, fűből, tűzből...Ha nem az ételek kalóriájára, hanem energiájára figyelünk, változatosan étkezhetünk – és súlyunk sem lesz az ellenségünk. Ahogy a világegyetemet, úgy szervezetünket is az öt alapelem alkotja, irányítja. Amikor a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz elem egyensúlyban van, testileg és lelkileg is egészségesek vagyunk. Ennek elérésében segít az öt elem tana szerinti táplálkozás.
Sztárok kulisszatitkai - Ahogyan ők csináljákSztárok kulisszatitkai: A megelőzés, mozgás, a jó stressz, szerencse, test és lélek harmóniája, az egészség maga a harmónia

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/