TestŐr Játék 44.adás 2015.11.01.

TestŐr Játék


Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Lehet - a vèkony embereknek is zsírmája?
A: igen 
B: nem



A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg.

Játszanak és nyerjenek egy Solanie professzionális Szőlő-hialuron arcápoló termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával .

                                                                                                                                         

Korábbi cikkeink

Peller Mariann anyaotthonba látogatott Ki tudná jobban átérezni az otthonukat elvesztett, gyermekes nők helyzetét, mint egy édesanya. Peller Mariann ezért is állt azon jótékonysági program mellé, melynek keretén belül a szervezők és a műsorvezető házhoz viszik az egészséget. Az immár kétgyermekes édesanya olyan csomaggal érkezik a nehézsorsú édesanyákhoz és gyermekeikhez, amely segítséget jelent az édesanyák egészségének megőrzésében. A kicsik játékot, anyukáik pedig vitaminokat kapnak, illetve az MSD Pharma Hungary Kft. segítségéve
Családbarát romantikaMinden ellenkező híresztelés ellenére, az érzékiség és a gyereknevelés nem zárja ki egymást. Megfelelő szervezettséggel, ügyes időbeosztással és a saját igényeink figyelembevételével életben tartható. 
StressztelenülA stressz a szervezet egészét rombolja, és a bőrön is otthagyja kézjegyét. Védekezzünk! 
DiétamustraRégi fogyókúrák új köntösben. Összegyűjtöttük azokat a diétákat, amelyek alapelvei nem új keletűek ugyan, de hatásosságuk miatt újra és újra terítékre kerülnek.
A - Z-ig Bőrbarát ételekRendhagyó ábécénk sorra veszi azon élelmiszereket, amelyek nemcsak egészségesek és finomak, hanem kívülről és belülről is támogatják a bőr folyamatos megújulását. 
Új élet egy új módszerrelA hosszú ideje húzódó deréksajgásra vagy az évenkénti több becsípődésre ma már a hagyományos orvosláson alapuló, modern gyógyászati eljárások is megoldást kínálnak. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/