TestŐr Játék 44

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Teljes èletmódvàltàsra van-e szüksége annak, akinek csavarokat építettek a gerincebe?

A. igen

B. nem        

                                                                                                                                                              

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, február 22-én.

Szombaton a FEM3-on, február 28-án.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, február 21-től február 27-ig.

 

Játszanak és nyerjenek nyeremény egy Solanie professzionális testápoló termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával. 

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2015. március 1.

Korábbi cikkeink

Új élet egy új módszerrelA hosszú ideje húzódó deréksajgásra vagy az évenkénti több becsípődésre ma már a hagyományos orvosláson alapuló, modern gyógyászati eljárások is megoldást kínálnak. 
Allergiásból is lehet élsportolóHa azt hinné az ember, hogy a rendszeres sport egyenlő az allergiamentes élettel – és így a hivatásos sportolók bizonyosan nem szenvednek semmilyen túlérzékenységtől –, akkor téved.
Monoton, mégsem unalmasA monodiéták alatt meghatározott ideig, kizárólag egyfajta étel fogyasztható. Ezekkel akkor is lehet fogyni, ha az adott étel nem kifejezetten fogyókúrás. A szervezetnek az emésztés megkönnyítéséhez ugyanis sokszor az is elegendő, ha nem kell szétválasztania a szervezetnek a bevitt élelmiszerekből a fehérjét, a szénhidrátot, a keményítőt és a zsírokat.
Bio híreinkÚjdonságok, érdekességek a nagyvilágból.
Sztárok titkai, ahogyan ők csináljákSztárok titkai, ahogyan ők csinálják: Apáti Bence, Czutor Zoltán, Dancs Annamari, Drávucz Rita, Erdélyi Mónika, Onyutha Judit, Ungár Klára
Vegyszermentes mindennapokNincs olyan életterületünk, ahol ne használnánk töméntelen mennyiségű vegyszert – feleslegesen. Egy kertben vagy éppen a rovarok elleni hadjáratban rengeteg olyan természetes anyag lehet a segítségünkre, amellyel ugyanazt a hatást érjük el, mint a kemikáliákkal, csak sokkal kíméletesebben. Összeállításunkban olyan módszereket mutatunk be, amelyekkel házon belül és kívül is környezettudatosak lehetünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/