TestŐr Játék 38 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Best Of 2 részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Mit jelent az ombre szájsatírozási technika?

B: kívülről befelé haladva halványítás

 

Nyertesünk: Jónás Zsuzsanna, Keszthely

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Ráncfelvarrás szike nélkülGörbe hétvége Ibizán. All inclusive heverészés a Vörös-tengernél. Teljesítménytúra a Kárpátok bércein. Csatangolás Isztambul sikátoraiban. Összeállításunkban – vérmérsékletéhez mérten – mindenki megtalálja az éveket visszapörgető nagy utazást.
Allergének a lakásbanSzemmel nem látható, sok ezer apró – és nagyító alatt nézve meglehetősen ronda – élőlény vesz körül bennünket, és okoz betegséget szervezetünkben, az otthonunkban, az ágyunkban… Fegyverbe, takarítás!
A - Z-ig Bőrbarát ételekRendhagyó ábécénk sorra veszi azon élelmiszereket, amelyek nemcsak egészségesek és finomak, hanem kívülről és belülről is támogatják a bőr folyamatos megújulását. 
ImmuntesztSokan nem is tudják, hogy mi állhat a gyakori betegségeik mögött. Ma Magyarországon negyvenezer primer immunhiányos beteg élhet úgy, sokan nem is tudnak betegségükről. Krónikus fáradság, hasmenés, visszatérő fülfolyás vagy bakteriális arcüreggyulladás – ezeket a betegségeket nem vesszük komolyan, egyszeri problémaként kezeljük.
Fogyni a megújulásértA vérünk 3 hónap alatt cserélődik ki teljesen, a bőrsejtek 28 nap alatt, míg a tüdősejtek 70 nap alatt újulnak meg. A helyes, jó minőségű táplálkozással, diétával megfelelő táptalajt tudunk biztosítani sejtjeinknek és testünknek a megújuláshoz.
Híresek és természetesekAz ismertséget többféleképpen is ki lehet használni. Szerencsére van, aki a jó ügy mellett, a környezet védelmében kampányol – ahogy vendégeink is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/