TestŐr Játék 21

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Mi zavarja a párválasztásban Süveges Zsuzsát? 

a.)    kommunikációs probléma

b.)    önbizalom probléma

 

A helyes választ a Több mint TestŐr, Coca Cola Testébresztő TestŐr Team hetedik részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, augusztus 24-én.

Szombaton a FEM3-on, augusztus 30-án.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, augusztus 25-tól - augusztus 29-ig.

 

A helyes megfejtők között Norbi Update Magazin féléves előfizetés sorsolunk ki!

  

 TestŐr Játék 16

 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) az jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

Beküldési határidő: 2014. augusztus 28.

 

Korábbi cikkeink

Csipetnyi egészségA parajdi sóbánya mintájára Budapesten meglepő helyen, egy légoltalmi helyiségében gyógyító sópincét alakítottak ki, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt enyhülést találjanak krónikus légúti bajaikra. 
Okok, tünetek, következményekA daganatos elfajulásokhoz kapcsolódó ismeretek, tapasztalatok, amelyeket a beteg és a hozzátartozói jó, ha tudnak.
Áfonyás sült camembertTestŐr - recept
Allergiásból is lehet élsportolóHa azt hinné az ember, hogy a rendszeres sport egyenlő az allergiamentes élettel – és így a hivatásos sportolók bizonyosan nem szenvednek semmilyen túlérzékenységtől –, akkor téved.
Érzékiség és erotika a művészetekbenA csábítás, a vágy, a testi élvezetek minden formája szinte azonnal felkelti érdeklődésünket, így talán az sem véletlen, hogy a különféle erotikus tartalmú festmények, szobrok, írások és zenék minden civilizációt erősen foglalkoztattak és máig végigkísérik életünket. Egy tárlatlátogatás, egy komolyzenei előadás meghallgatása vagy egy verseskötet olvasgatása mély érzelmeket kelthet, más megvilágításba helyezheti kapcsolatunkat. Merítsünk ötletet a művészektől! 
Vegye komolyan az izomgyengeséget!Zsibbadás, végtaggyengeség, izomgyengeség, légzészavar, izomsorvadás, kerülgeti? Vegye komolyan a tüneteket, mert van esélye, hogy krónikus gyulladásos demielinizációs polineuropátiában (CIDP) szenved, ami ritka, idült betegség, amely a perifériás idegrendszert érinti. Nagyon fontos, hogy időben felismerjék, mert kezelés nélkül a betegek végül tolószékbe kényszerülnek, és a károsodás visszafordíthatatlan.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/