TestŐr Játék 13.adás 2016.04.03.

TestŐr Játék


Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

Lehet-e előnyös tualjdonsága egy fogamzásgátlónak?

A: igen

B: nem

 

A helyes választ a Több mint TestŐrből tudhatják meg!

 Játszanak és nyerjenek egy  Solanie professzionális Argán növényi őssejtes nappali krém az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával.       

Korábbi cikkeink

Az öt elemen alapuló táplálkozásGyógyító menü fából, fűből, tűzből...Ha nem az ételek kalóriájára, hanem energiájára figyelünk, változatosan étkezhetünk – és súlyunk sem lesz az ellenségünk. Ahogy a világegyetemet, úgy szervezetünket is az öt alapelem alkotja, irányítja. Amikor a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz elem egyensúlyban van, testileg és lelkileg is egészségesek vagyunk. Ennek elérésében segít az öt elem tana szerinti táplálkozás.
Gyógynövény enciklopédia - Természetes segítség a fogyáshozBetűrendbe gyűjtöttük azokat a gyógynövényeket, amelyek a fogyókúrában is kiváló társak. Legtöbb közülük a kertekben is megtalálható, és csak arra várnak, hogy elfogadjuk az egészségünket védő, jótékony ajándékaikat.
Természetes botox - Keleti gyógymódok nyomábanA keleti nők híresek ápoltságukról és szépségükről, amelyet nem csak a genetikának köszönhetnek. Több évszázados, akár évezredes recepteket és módszereket használnak a mai napig, de szemléletmódjuk is nagyon eltérő a miénktől. 
Családbarát romantikaMinden ellenkező híresztelés ellenére, az érzékiség és a gyereknevelés nem zárja ki egymást. Megfelelő szervezettséggel, ügyes időbeosztással és a saját igényeink figyelembevételével életben tartható. 
Allergének a lakásbanSzemmel nem látható, sok ezer apró – és nagyító alatt nézve meglehetősen ronda – élőlény vesz körül bennünket, és okoz betegséget szervezetünkben, az otthonunkban, az ágyunkban… Fegyverbe, takarítás!
Ráktörténelem az ókortól napjainkigMár a fáraók korában is ismerték az emlőrákot, ám a jó- és rosszindulatú megkülönböztetést csak az i. e. 4. század körül jegyezték le. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/