TestŐr Játék 47

TestŐr Játék

 

Nézze a Több mint TestŐr műsorokat és játsszon velünk! 

 

Létezik-e kókusztejszín?

 

A. igen

B. nem  

                                                                                                                                                              

A helyes választ a Több mint TestŐr következő részéből tudhatják meg.

 

Vasárnap a TV2-n, március 15-én.

Szombaton a FEM3-on, március 21-én.

Hétfőtől péntekig a SuperTV2-n, március 14-től március 20-ig.

 

Játszanak és nyerjenek  egy X-Epil otthoni szőrtelenítő termékekből összeállított ajándékcsomagot az Alveola Szépségápolási cég felajánlásával. 

A helyes megfejtést (pontos név, cím, telefonszám) a jatek@tobbminttestor.hu címre várjuk.

 

Beküldési határidő: 2015. március 22.

Korábbi cikkeink

A fenntartható építészet alapjai - Nem a házzal indul az ökologikus építészet!Az épületek az összes energia felhasználás nagyjából 40 százalékát teszik ki, így egyértelmű, hogy ezen kellene spórolni. És úgy tűnik, lehet is. 
Kiránduljunk okosan!Egy friss felmérés szerint évente egymillió ember keresi fel hazánk védett természeti területeit, ami nem is meglepő, hiszen tíz nemzeti park, kilenc natúrpark, harminchat tájvédelmi körzet, százötvenkét természetvédelmi terület és másfélezernél is több védett természeti terület található az országban, amelyek közül több a Világörökségi listára is felkerült.
Monoton, mégsem unalmasA monodiéták alatt meghatározott ideig, kizárólag egyfajta étel fogyasztható. Ezekkel akkor is lehet fogyni, ha az adott étel nem kifejezetten fogyókúrás. A szervezetnek az emésztés megkönnyítéséhez ugyanis sokszor az is elegendő, ha nem kell szétválasztania a szervezetnek a bevitt élelmiszerekből a fehérjét, a szénhidrátot, a keményítőt és a zsírokat.
Gyógyszeres fiókÉvek óta sokunk fejében él az elképzelés, hogy az étrend-kiegészítők rendszeres szedésével több betegség is megelőzhető.
Áfonyás sült camembertTestŐr - recept
Hová kerüljön a veszélyes hulladék?Nem kell a lomtalanításra várni, hogy a nemkívánatos bútoroktól, hűtőtől, kiégett fénycsőtől és haszontalan társaiktól megszabaduljunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/