TestŐr Játék 33 - Nyertes

TestŐr Játék

 

A Több mint TestŐr Ünnepi készülődés részében feltett kérdésre a helyes válasz:

 

Hogyan kell helyesen elkészíteni a virslit?

b.)    kevés víz fölött, szűrőben párolni

 

Nyertesünk: Pál Antalné, Debrecen

 

Gratulálunk!

Korábbi cikkeink

Fogyni a megújulásértA vérünk 3 hónap alatt cserélődik ki teljesen, a bőrsejtek 28 nap alatt, míg a tüdősejtek 70 nap alatt újulnak meg. A helyes, jó minőségű táplálkozással, diétával megfelelő táptalajt tudunk biztosítani sejtjeinknek és testünknek a megújuláshoz.
Monoton, mégsem unalmasA monodiéták alatt meghatározott ideig, kizárólag egyfajta étel fogyasztható. Ezekkel akkor is lehet fogyni, ha az adott étel nem kifejezetten fogyókúrás. A szervezetnek az emésztés megkönnyítéséhez ugyanis sokszor az is elegendő, ha nem kell szétválasztania a szervezetnek a bevitt élelmiszerekből a fehérjét, a szénhidrátot, a keményítőt és a zsírokat.
Kiránduljunk okosan!Egy friss felmérés szerint évente egymillió ember keresi fel hazánk védett természeti területeit, ami nem is meglepő, hiszen tíz nemzeti park, kilenc natúrpark, harminchat tájvédelmi körzet, százötvenkét természetvédelmi terület és másfélezernél is több védett természeti terület található az országban, amelyek közül több a Világörökségi listára is felkerült.
Arcra fel!Mit tegyünk, ha nem szeretünk tükörbe nézni? A teljes plasztikai műtétek visszahozhatják veszni látszó önbizalmunkat, de olyan változásokat is eredményezhetnek, amely komoly személyiségátalakulást követel.  
Zöld kávétól pörög a napAusztráliában, az USA-ban és Nyugat-Európában már régóta hódít az instant zöld kávé keverék. Nálunk is egyre többen váltanak a hagyományos kávéról a könnyen elkészíthető és egészséges reggeli italra, ami élénkítő fogyasztószer is egyben.
Éjszaka kopnak el a fogainkHa gyakran ébredünk váll- és nyakfájással, ha gyakran gyötör a migrén, ha fáradtan ébredünk, és mintha a hátunk sem volna már az igazi…akkor kötelező tovább olvasni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

TestŐr Játék 63

https://www.szonyihotel.hu/